duminică, decembrie 07, 2008

Dr. Pavel Chirila: "Fiinta umana depinde de alte legi ale firii, necunoscute medicinei"

Doctorul Pavel Chirila, nu basculeaza intre medicina si religie, el le priveste ca un intreg. La fel ca si doctorul Nicolae Paulescu - o somitate in Franta, necunoscut la noi, Pavel Chirila vede omul ca un intreg, format din trup si suflet.
Este doctor in stiinte medicale si creatorul mai multor institutii: "spitalul crestin Christiana din Bucuresti, scoala postliceala sanitara omonima, editura cu acelasi nume, o clinica de tratamente naturiste, "Naturalia", la Voluntari, langa Bucuresti, si tot acolo Centrul de ingrijiri paliative "Sf. Irina", pentru bolnavii de cancer. In plus, a fondat o manastire de maici in Pipera, o alta la Slatina Nera, iar acum construieste o biserica in Voluntari. "(sursa - Formula AS)
Citeste aici interviul cu Doctorul Pavel Chirila din Formula AS.

2 comentarii:

  1. Interesant şi eu mă gândeam zilele acestea să scri despre dânsul!Domnul doctor Pavel Chirilă, este un om deosebit, l-am întâlnit în câteva rânduri la Sibiu, la manifestările asociaţiei ortodoxe "Oastea Domnului" şi acolo ca şi în articolul la care faci referire a spus numai adevărul. Omul acesta nu ştie să mintă, este un om deosebit.Putem vedea aceste lucruri uitându-ne doar peste activitatea sa socială:
    • Membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei Filantropice Medical- Creştină CHRISTIANA, care are 27 de filiale, 25 de şcoli postliceale sanitare pentru personalul laic şi monahal, editură, programe sociale pentru prevenirea abandonului şcolar, programe pro-vita, lupta antidrog, promovarea conceptului de medicină creştină.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr`adevar este un om deosebit. Sa luam aminte!

    RăspundețiȘtergere